Historien bag Lundeborg Træ:


Lundeborg Træ’s speciale er stærkt og holdbart træ til udendørs brug, som samtidig også er miljøvenligt. Vi har arbejdet intens og seriøst med dette i 25 år. Så det er ikke nyt for os at arbejde med dette. Gennembruddet er for længst kommet for disse træsorter, og efterspørgslen er stærkt stigende. Vi har et stort lager midt i Danmark, og leverer hurtigt over hele landet.

Her lidt historie:

Undertegnede der er udlært som tømrer i 1976, hos Alva Jørgensen i Rødovre, har arbejdet både med renoveringerne på København´s Havn, f.eks. Gammel Dok Pakhus, indre by, Nørrebro og Vesterbro, samt diverse nybyggerier rundt omkring og især også vinduesudskiftninger.

I 1992 drager familien vestpå til Lundeborg, hvor der startes som tømrermester d. 10. Maj 1996,

Her en oversigt over udviklingen i firmaet :

1996 : Tømrermester, med salg af linoliemaling.
1997 : Lundeborg Farvehandel startes d. 1. Feb. Speciale i Linolieprodukter.
1998 : Stopper som Tømrermester for at kunne udvikle firmaet.
1998 : Firmanavn ændres til Lundeborg Farvehandel, Træ og Vinduer.
1999-2000 : Firmaet får bevilliget støtte fra Den Grønne Job pulje til udbredelse, rådgivning og salg af miljøvenlige byggematerialer på Fyn og øerne.
2001 : Firma navn ændres til Lundeborg Træ og Farve.
2002 : Der flyttes til ny adresse i Hesselager by, da der var brug for megen plads til træet.
2003 : Firmanavn ændres til Lundeborg Tømmerhandel.
2005 : Salget breder sig mere og mere til hele landet, og der stoppes for alm. Åbningstider, da en gros salget til virksomheder, kommuner og trælaster udvikler sig.
2006 : Der startes med Import af Træ.
2007 : Firmanavn ændres til Lundeborg Træ.
Import og salg af træ over hele landet til det proff. Marked.
2009 : Maj måned flytter firmaet til Industrivænget 1 i Hesselager, på kommunens gamle vejplads, lige ved siden af genbrugspladsen, og 300 m. fra den gamle adresse Langgade 38 hos C.C. Jensen´s Filterfabrik. Der trappes yderligere op med import af træ og salg til det proff. Marked, og firmaet sørger også for logistikken over hele landet.
2010 : På grund af pladsmangel udvides arealet både udendørs og indendørs, og beliggenheden midt i Danmark er optimal når der skal leveres træ til øst-vest-nord og syd, samt når folk og firmaer selv vil hente deres træ og se det store udvalg vi har på lager.

2012 : Flytning til Baagøe & Riber pladsen, Kullinggade 29, 5700 Svendborg. 2.250 m2 under tag på den historiske gamle tømmerplads lige ned til Svendborg havn. Vi kan nu servicere vore kunder over hele landet med træ som er korrekt opbevaret og ned tørret efter behov.

2012 -2018:

Vi kan nu indrette træværksted og smedeafdeling så vi kan komme i gang med at lave plankeborde. Der kommer rigtig godt gang i dette, vi er vist nok de første i landet med dette store set-up, hvor vi har produktion af borde, og salg på samme adresse. Derudover har vi en stor gør-det-selv afdeling, hvor folk kan finde de rette planker til deres projekt. Der kommer folk fra hele landet og køber borde og planker, og vi leverer til deres adresse efterfølgende. Vi har leveret et bord på Svalbard som det nordligste, og i syd Spanien som det sydligste. De fleste borde bliver dog solgt til danske kunder.

2018 :   Nov. 2018 stopper vi for produktionen,  efter vi har lavet mere end 1.000 forskellige borde.

Herefter kan vi nu igen rette 100 % fokus på Lundeborg Træ´s hovedprodukter, som er salg af stærke og miljøvenlige træsorter, som der har været stigende efterspørgsel på, lige siden vi startede firmaet.

Indehaver af Lundeborg Træ
Christian Bidstrup

INFO:
Ring på tlf. 62 25 18 28 , eller send på : post@lundeborgtrae.dk og få et tilbud inkl. levering. Vi leverer over hele landet. Lagervarer leveres hurtigt.

VORES ADRESSE ER 

Kullinggade 29
5700 Svendborg
Tlf.62 25 18 28
post@lundeborgtrae.dk

Comments are closed.